Deixa'ns un missatge vet24@vet24.es

Sobre Vet 24

La nostra missió es oferirte el millor servei veterinari sempre que ho necessitis.

La nostra missió és oferir-te el millor servei veterinari sempre que ho necessitis, també en les hores més intempestives. Som un equip de veterinaris i infermers dedicats a tenir cura dels vostres peluts com ho faríem amb els nostres.

VET24SALUT

Una mascota més sana i feliç, per molt temps i per molt poc

Què fem?

Aquestes son algunes de les coses en les que et podem ajudar

visites

Consultes

Visites rutinàries per qualsevol problema que puguin tenir els nostres peluts, vacunacions i revisions periòdiques son la clau per tenir una mascota sana, feliç i amb qualitat de vida.

dog

Petits animals i exòtics

Si bé els nostres principals pacients son els gossos i els gats atenem cada dia mes animals exòtics, com petits mamífers, ocells i rèptils.

radiology

Radiografía

A l'Hospital veterinari VET24 disposem d'una sala de raigs X per realitzar radiografies, indispensables per detectar fractures o cossos estranys en l'aparell digestiu com hams o pedres, vessaments de líquid al tòrax, entre d'altres.

cirurgia

Cirurgia

A vegades per solucionar els problemes dels nostres pacients és necessari realitzar cirurgies. A l'Hospital veterinari VET24 realitzem tot tipus d'intervencions quirúrgiques mitjançant tècniques convencionals o de mínima invasió, programades i en servei d'urgència.

ecography

Ecografia

El diagnòstic per imatge és una eina molt útil per detectar múltiples patologies que poden afectar als nostres animals. A l’Hospital veterinari VET24 disposem d’un servei especialitzat en ecografía abdominal i ecocardiografía.

medical

Medicina general

La prevenció es sempre millor que la cura. A l’hospital veterinari VET24 t’oferim un amplia gama de serveis per tenir una mascota sana i feliç. Un correcte i actualitzat protocol vacunal, la importància de la desparasitació, la profilaxi contra les puçes, paparres i mosquits, la prevenció y el control de les principals patologies cròniques i agudes. Tot això és necessari per mantenir una mascota sana amb una llarga esperança de vida.

bucket

Hospitalització

Quan les coses es compliquen es necessària una monitorització veterinària més estricte i constant. En la unitat de cures intensives de l’Hospital Veterinari VET24 els nostres veterinaris i infermers veterinaris treballen per mantenir estables aquells pacients que necessiten atencions especials. Per evitar estrès innecessari en pacients felins disposem d’una unitat de cures intensives felina, específica i exclusiva per a gats. Els pacients amb patologies infeccioses es mantenen aïllats dels altres pacients a la seva unitat de cures intensiva especial.

urgencies24h

Urgències 24h

No podem preveure quan es necessitarà atenció veterinària d’urgència. A l’hospital veterinari VET24 comptem amb un equip de professionals veterinaris i infermers veterinaris disponibles les 24 hores del dia els 365 dies del any amb tots els equipaments necessaris per atendre el teu millor amic de la manera mes ràpida i efectiva.

laboratori

Laboratori

A l’Hospital veterinari VET24 disposem un laboratori per realitzar analítiques al moment, realitzar coprològics per desparasitar de forma eficaç, microscopi per detectar paràsits de la pell, diagnosticar otitis i diferenciar entre un nòdul benigne i maligne.

tamografia

Tomografia

La tomografia és una tècnica d'imatge mèdica que utilitza raigs X per obtenir imatges anatòmiques amb fins diagnòstics en tot el cos. A l'Hospital Veterinari VET24 disposem d'un equip de 16 talls amb una alta definició (1 mm) amb una qualitat d'imatge única en l'area de Barcelona. Molt comú amb els TC és realitzar reconstruccions en 3D de gran utilitat per als cirurgians en el plantejament de la intervenció.

fluoroscopia

Fluoroscòpia

La fluoroscòpia o arc quirúrgic ha estat tradicionalment un aliat essencial del servei de traumatologia i cardiorespiratori per la seva ajuda dinàmica durant les reconstruccions de trauma, les valvuloplastias pulmonars, els tancaments de ductus arteriosos persistents amb coils o Amplatz, els stents traqueals, etc. Cada dia pren més importància en molts procediments quirúrgics, ajudant durant els stents ureterals, els bypasses ureterals, les comunicacions porto-sistèmiques, etc. Al nostre hospital disposem de fluoroscòpia digital per a aquelles situacions que ho requereixin.

endoscopia

Endoscòpia

A l'Hospital Veterinari VET24 disposem de endoscopis de vàries mesures per adaptar-se als diversos tamanys dels nostres pacients. L'endoscòpia mitjançant l'ús de vídeo càmeres permet valorar en situ, diagnosticar i tractar molts problemes que puguis patir els nostres pacients.

Les cookies propies i de tercers ens permeten millorar els nostres serveis. En navegar pel nostre web, esteu acceptant l'ús que en fem d'aquestes. OK | Més informació