Deixa'ns un missatge vet24@vet24.es

Sobre Vet 24

La nostra missió es oferirte el millor servei veterinari sempre que ho necessitis.

La nostra història comença en 2010 amb el servei veterinari a domicili per a particulars i un servei ambulant d’ecografia i cardiologia especialista per a clíniques veterinàries de la província de Barcelona.

En 2012 vem inaugurar el centre mèdic veterinari VET24. Gràcies al suport dels nostres clients, el nostre equip de veterinaris i de enfermers veterinaris no ha parat de créixer.

En 2014 ens convertim en l'Hospital veterinari VET24, on sempre disposem de un veterinari, un cirugià veterinari i un enfermer veterinari. Desde llavors vetllem les 24 hores del dia els 365 dies del any sobre la salut de milers de gossos del àrea sud de la província de barcelona.

VET24SALUT

Una mascota més sana i feliç, per molt temps i per molt poc

Què fem?

Aquestes son algunes de les coses en les que et podem ajudar

visites

Consultes

Visites rutinàries per qualsevol problema que puguin tenir els nostres peluts, vacunacions i revisions periòdiques son la clau per tenir una mascota sana, feliç i amb qualitat de vida.

dog

Petits animals i exòtics

Si bé els nostres principals pacients son els gossos i els gats atenem cada dia mes animals exòtics, com petits mamífers, ocells i rèptils.

radiology

Radiografía

A l’Hospital veterinari VET24 disposem d’una sala de raigs X per realitzar radiografies per detectar fractures, cossos extranys a l’aparell digestiu com hams o pedres, vessaments de líquid al tòrax, entre altres.

cirurgia

Cirurgia

De vegades per solucionar els problemes dels nostres pacients és necessari realitzar cirurgies. A l’Hospital veterinari VET24 realitzem tot tipus d’intervencions quirúrgiques, programades i en servei d’urgència.

ecography

Ecografia

El diagnòstic per imatge és una eina molt útil per detectar múltiples patologies que poden afectar als nostres animals. A l’Hospital veterinari VET24 disposem d’un servei especialitzat en ecografía abdominal i ecocardiografía.

medical

Medicina general

La prevenció es sempre millor que la cura. A l’hospital veterinari VET24 t’oferim un amplia gama de serveis per tenir una mascota sana i feliç. Un correcte i actualitzat protocol vacunal, la importància de la desparasitació, la profilaxi contra les puçes, paparres i mosquits, la prevenció y el control de les principals patologies cròniques i agudes. Tot això és necessari per mantenir una mascota sana amb una llarga esperança de vida.

bucket

Hospitalització

Quan les coses es compliquen es necessària una monitorització veterinària més estricte i constant. En la unitat de cures intensives de l’Hospital Veterinari VET24 els nostres veterinaris i infermers veterinaris treballen per mantenir estables aquells pacients que necessiten atencions especials. Per evitar estrès innecessari en pacients felins disposem d’una unitat de cures intensives felina, específica i exclusiva per a gats. Els pacients amb patologies infeccioses es mantenen aïllats dels altres pacients a la seva unitat de cures intensiva especial.

urgencies24h

Urgències 24h

No podem preveure quan es necessitarà atenció veterinària d’urgència. A l’hospital veterinari VET24 comptem amb un equip de professionals veterinaris i infermers veterinaris disponibles les 24 hores del dia els 365 dies del any amb tots els equipaments necessaris per atendre el teu millor amic de la manera mes ràpida i efectiva.

laboratori

Laboratori

A l’Hospital veterinari VET24 disposem un laboratori per realitzar analítiques al moment, realitzar coprològics per desparasitar de forma eficaç, microscopi per detectar paràsits de la pell, diagnosticar otitis i diferenciar entre un nòdul benigne i maligne.

Les cookies propies i de tercers ens permeten millorar els nostres serveis. En navegar pel nostre web, esteu acceptant l'ús que en fem d'aquestes. OK | Més informació