Deixa'ns un missatge vet24@vet24.es

SERVEIS QUE OFERIM

Una petita mostra del que podem fer per ells…

No podem preveure quan es necessitarà atenció veterinària d’urgència. A l’hospital veterinari VET24 comptem amb un equip de professionals veterinaris e infermers veterinaris disponibles les 24 hores del dia els 365 dies del any, amb tots els equipaments necessaris per atendre el teu millor amic de la manera mes ràpida i efectiva.

La prevenció es sempre millor que la cura. A l’hospital veterinari VET24 t’oferim un amplia gama de serveis per tenir una mascota sana i feliç. Un correcte i actualitzat protocol vacunal, la importància de la desparasitació, la profilaxi contra les puçes, paparres i mosquits, la prevenció y el control de les principals patologies cròniques i agudes. Tot això és necessari per mantenir una mascota sana amb una llarga esperança de vida.

Quan les coses es compliquen es necessària una monitorització veterinària més estricte i constant. En la unitat de cures intensives de l’Hospital Veterinari VET24 els nostres veterinaris i infermers veterinaris treballen per mantenir estables aquells pacients que necessiten atencions especials. Per evitar estrès innecessari en pacients felins disposem d’una unitat de cures intensives felina, específica i exclusiva per a gats. Els pacients amb patologies infeccioses es mantenen aïllats dels altres pacients a la seva unitat de cures intensiva especial.

Els avenços tecnològics en el diagnòstic veterinari ens permeten realitzar una analítica en pocs minuts, una radiografia o una ecografia d’alta definició en qualsevol moment per tal de diagnosticar a temps i tractar de manera resolutiva les diferents malalties dels nostres pacients.

Serveis

VET24SALUT

Una mascota més sana i feliç, per molt temps i per molt poc

Els nostres serveis

Una petita mostra del que podem fer per ells…

Les cookies propies i de tercers ens permeten millorar els nostres serveis. En navegar pel nostre web, esteu acceptant l'ús que en fem d'aquestes. OK | Més informació